BETALING BIO-HCG
Wij maken uitsluitend gebruik van veilige en gemakkelijk te gebruiken betaalmethodes. Op deze pagina vind u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.BetalingstrajectU heeft voor een bepaald artikel gekozen en u heeft het factuuradres en afleveradres ingevuld.  U ziet op het beeldscherm de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze.Online betalenIndien u kiest voor iDEAL, Master Card, Visa, Pinnen/contant bij aflevering is bij een succesvolle verwerking de betaling direct bij ons binnen en kunnen wij de order meteen in behandeling nemen.Transacties met creditcard worden secure afgehandeld door onze betaaldpartner MultiSafepay.  Wij bieden je de volgende betaalmethodes:

IDEAL (GEEN TOESLAG)
Als u internetbankieren van ABN AMRO, Rabobank, ING, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank heeft kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Bij uitlaatdiscounter.nl is iDEAL gratis
 Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.MultiSafepay verwerkt deze betaalmethode.

CREDITCARD (4.2% TOESLAG)
Een eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

Wanneer u ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we u om de volgende gegevens in te voeren:
  • Creditcard nummer
  • Vervaldatum
  • cvv2-code (verificatiecode)
  • Kaarthouder naam
Zodra u deze informatie heeft ingevoerd klikt u op de knop "Versturen" en wordt uw bestelling doorgegeven aan ons systeem. U zult zowel een bevestiging zien van uw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin uw bestelling bevestigd wordt.Wij accepteren EuroCard/MasterCard en Visa.MultiSafepay verwerkt deze betaalmethode.

BANCONTACT/MISTER CASH (VOOR BELGISCHE KLANTEN)(4.2% TOESLAG)
MultiSafepay verwerkt deze betaalmethode.

CADEAU- OF TEGOEDBON
Uitgegeven door Biohcgconsulent.nl

BETALEN VIA EEN VOORAF OVERSCHRIJVINGBij deze betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij de betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd.Onze betaalpartner MultiSafepayWanneer u kiest voor iDEAL, MasterCard, Visa of Bancontact/Mister Cash wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider MultiSafepay geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (secure connection).

ORDERBEVESTIGING PER E-MAILElke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail aan u bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u een correct e-mailadres correct op de website ingeeft!De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Biohcgconsulent.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen