Wat is BIO-HCG

De BIO HCG afslankkuur is een ontgiftingskuur van 24 dagen. U druppelt dagelijks de originele Bio HCG+ onder de tong en volgt daarnaast een op maat geschreven dieet. Door middel van het dieet en met behulp van de Bio-HCG+ worden alleen vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsenals heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. U valt dus niet af op de spiermassa.Tijdens de BIO HCG kuur zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbranding, mits u zich goed aan de voorschriften houdt. Wij ondersteunen u pro-actief om ervoor te zorgen dat u precies weet wat u moet doen om maximaal resultaat te behalen.Uit de ervaring van ons en de producent weten wij dat u tijdens de Bio-HCG kuur in combinatie met het dieet op een gezonde en verantwoorde wijze aanzienlijk kunt afvallen.
 

Door ons succes zijn er meerdere bio-hcg kuren in de markt gekomen

Wij leveren de echte originele in Nederland ontwikkelde en geproduceerde kuur voor het afvallen van overtollig vet. Deze Bio-HCG+ wordt al sinds 2005 geoptimaliseerd. Absolute topkwaliteit voor gegarandeerd succes. Geschikt voor mannen en vrouwen die snel, verantwoord, veilig en effectief willen afvallen! Zonder hongergevoel, zonder hormonen, zonder injecties, zonder bijwerkingen.U herkent de Bio-HCG+ kuur van ons aan de doorzichtige ampullen met daarom in groene letters Bio-HCG+ made bij Quantum Fit. De ampullen hebben een grijze dop zodat ze makkelijk te openen zijn. Deze originele Bio-HCG+ is reeds jaren doorontwikkelend en u bent hierdoor verzekert van een maximale werking.


De Bio-HCG kuur bestaat uit 3 fases:

A: Staat voor Afvallen; tijdens de 24 dagen zult u afvallen maar ook ontgiftenB: Staat voor Bewustworden en Bewegen; tijdens de kuur is het belangrijk om extra te bewegen, ook zult u zich bewust worden wanneer u wat eet.C: Staat voor Conditie en Continuiteit, deze kenmerken heeft u nodig om het afslankresultaat vast te houden Aangezien de Bio-HCG het vet uit uw lichaam haalt is het belangrijk dat u geen vetten op uw lichaam aanbrengt, zoals crémes of andere huidverzorgende producten die olie bevatten. 

Indien u een afslankwens groter is dan het resultaat wat u na 1 BIOHCG kuur heeft behaald, dan kunt u ervoor kiezen om in plaats van 24 dagen BIO HCG een 36 dagen BIO HCG afslankkuur te volgen. Na de fase waarin u Bio-HCG gebruikt volgt een stabilisatieperiode met een bijbehorende dieet om de stofwisseling te herstellen en zo het jojo effect uit te sluiten. Klik hier om de Bio-HCG+ kuur te bestellen. 

Wat is het product Bio HCG +?

Bio HCG+ bestaat uit een basisvloeistof waar de frequenties van HCG inzitten. HCG is een stof wat in het bloed van mannen en vrouwen zit. HCG staat in verbinding met het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Door het toedienen van een kleine hoeveelheid HCG wordt de hypothalamus beïnvloed. Op zijn beurt activeert deze de vetverbranding en onderdrukt het hongergevoel.

Het unieke van Bio-HCG+ is dat het alleen de frequenties bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon. U heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten. Dit is mogelijk doordat het HCG door geavanceerde apparatuur wordt omgezet in een bio-energetische vorm. Aan de Bio HCG + worden extra frequenties van orthomoleculaire- / homeopathische- / Ayurvedische middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Tevens worden er GRATIS biologische multi-vitaminen meegeleverd die eventuele tekorten tijdens de afslankkuur aanvullen.De ampullen zijn ook voorzien van het aminozuur L-carnitine, wat zorgt voor een beter transport van de vetzuren. Carcinia ambogia en chroom stimuleren de vetverbranding en zorgen voor een verminderd hongergevoel.Biohcg is géén medicijn. Bekijk hier de richtlijnen voor het gebruik van BIO-HCG 

Voordelen Bio-HCG+ kuur:

  • - de kuur helpt het lichaam te ontgiften
  • - op een gezonde verantwoorde wijze afvallen
  • - geeft energie en maakt fitter
  • - blijvend resultaat
  • - natuurlijk product
  • - bevat géén hormonen
  • - heeft een positieve werking op het mentale gestel
  • - wordt via de mond toegediend
  • - hypo allergeen
  • - absoluut veilig in gebruik
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen