BIO-HCG dieet

Naast het gebruik van de Bio-HCG+ ampullen volgt u ook een dieet gebaseerd op puur eten. Verse groenten, vlees, vis en kip en niet te veel uit potjes en zakjes. Dus absoluut geen ééntonige shakes en repen! Dit dieet is praktisch vet- en koolhydraatvrij en is gebaseerd op 500 kilocalorieën. De overige energie haalt de Bio-HCG+ uit uw vetreserves en daardoor valt u af.
Bij de Bio HCG+ kuur krijgt u een handleiding waar voedingsrichtlijnen en een handig boodschappenlijstje in staan. Binnen de richtlijnen uit de handleiding bent u vrij om zelf gerechten samen te stellen. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken staan er ook recepten in voor de 24 dagen dat u het dieet volgt. Heeft u tijdens de afslankkuur vragen of voeding, of producten dan kun tu ons altijd een mail sturen en krijgt u zeer snel advies van ons.  Meer informatie m.b.t. begeleiding vindt u hier.Alleen bij BioHCGconsulent krijgt u nog extra aanvullende informatie zodat u meteen goed van start gaat en maximaal resultaat behaalt.

Voorbeeld Bio-HCG eetschema:

08.00 uur:  Appel (optioneel, mits deze niet om 20.00 uur genuttigd wordt)
10.30 uur:  Thee/koffie/water met melbatoast of soepstengel of rijstewafel (naturel)
12.30 uur:  100 gram vlees of vis en onbeperkt groenten
14.30 uur:  Bouillon (Knorr of maggi groen potje) met melbatoast of soepstengel of rijstewafel (naturel)
16.30 uur:  Appel
18.30 uur:  100 gram vlees of vis en onbeperkt groenten
20.00 uur:  Appel (optioneel, mits deze niet om 08.00 uur genuttigd wordt)

Voorbeeld Bio-HCG recept:

Knoflookkip (2 porties)
Ingrediënten:
200 gr. kipfilet
5 teentjes knoflook
1 rode Spaanse peper                
5 tomaten
100 ml vetvrije bouillon
4 sjalotjes of kleine uitjes
Peterselie
Selderij
Rozemarijn

Stabiliseren na de Bio-HCG kuur

Na de kuur is het zaak om uw nieuwe gewicht te behouden, daarom is het heel belangrijk om goed te stabiliseren, anders kan het welbekende jojo-effect ontstaan. In de handleiding die wij meeleveren met de Bio HCG kuur staat uitgebreid omschreven hoe u het beste kunt stabiliseren om het nieuwe gewicht vast te houden. Het is belangrijk uw gewicht elke dag te checken en mocht dit nodig zijn in te springen d.m.v. een fruit- of appeldag.

U ontvangt van ons richtlijnen om langzaam weer koolhydraten en vet aan uw dieet toe te voegen

 

Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen