Fase A: 24 dagen Bio HCG +

Voordat u met de ampullen begint is het zeer belangrijk het meegeleverde boekje door te lezen. Hier staat precies in wat u wel en niet mag eten en tevens ook handige recepten. De eerste twee dagen gebruikt u één ampul Bio HCG + per dag en eet u normaal. Na de derde ampul neemt het hongergevoel af en daarom start u op de derde dag met het dieet.

Naast het gebruik van het Bio HCG + en het volgen van het dieet moet u ongeveer 2 liter water drinken. Door het drinken van water kunnen de afvalstoffen die in de overtollige vetvoorraad opgeslagen zit, via de urine het lichaam verlaten.

Tijdens het dieet gebruikt u geen vette crèmes waar substanties zoals lanoline, vaseline of olie in zijn verwerkt.  Wanneer u dit wel doet zal het effect hebben op het afslankresultaat. Bio HCG + zal immers ook het vet wat u zelf aanbrengt af gaan breken en dat is natuurlijk zonde. In ons assortiment hebben wij producten die u wel mag gebruiken tijdens de afslankkuur. Neem hiervoor contact met ons op.Gedurende deze periode staan wij klaar voor tips en advies en beantwoorden wij graag al uw vragen. Deze begeleiding is bij de prijs inbegrepen.


Medicijngebruik:

Gedurende de Bio-HCG+ afslankkuur kunt u gerust medicatie innemen. Dit geldt ook voor anticonceptie. Een suikerpatiënt zal de medicatie waarschijnlijk moeten aanpassen ter voorkoming van een hypo. U eet tijdens de kuur namelijk geen koolhydraten en suikers. Deze aanpassing kan ook gelden voor cholestrol- en bloeddruk medicijnen. Bij aanvang van de kuur vragen we naar uw medicijngebruik om eventueel de kuur aan te passen. U kan ook altijd bij uw huisarts informeren. Het is geen contra indicatie, maar het vraagt alleen extra aandacht.Wat zijn de contra-indicaties voor de Bio-HCG kuur?

Er zijn geen aangetoonde contra-indicaties, Bio-HCG+ is een natuurlijk product.
 

Fase B: Stabilisatieperiode na 24 dagen Bio-HCG+

Bent u na de Bio HCG + (fase A) op uw streefgewicht, dan moet het gewicht zes weken gestabiliseerd worden, omdat de stofwisseling deze tijd nodig heeft om te herstellen. Het is belangrijk dat in deze zes weken het gewicht dagelijks met een lege blaas wordt gecontroleerd. Indien u nog niet op streefgewicht bent kunt u direct een vervolgkuur doen tot 46 dagen.

Deze fase zorgt ervoor dat de stofwisseling in haar nieuwe staat sneller gaat werken. Abnormale trek komt niet tot nauwelijks voor, er treedt eerder een verzadigd gevoel op. Het duurt ongeveer 3 weken voordat uw lichaam geen forse schommelingen meer laat zien. U mag nooit meer dan een kilo aankomen tijdens deze fase.

Drie dagen na de laatst ampul kan in principe alles gegeten worden met uitzondering van alle zetmeelproducten en suikers. U moet genoeg proteïne (eiwitten=vlees, vis en gevogelte) eten anders ontstaat er een proteïnetekort. Hierdoor gaat uw lichaam vocht vasthouden.

In deze periode staan wij klaar voor u met tips en adviezen. En bij ons krijgt u gratis extra richtlijnen voor de stabilisatiefase met onder andere een schema waar goede en slechte voedselcombinaties op staan. Dit schema kan u helpen om de juiste keuzes qua voedsel te maken om uw gewicht op peil te houden.

 

Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen