BIO-HCG richtlijnen 

  • - Plan de Bio-HCG+ kuur zo in dat er geen verleidelijke festiviteiten of -sociale verplichtingen zijn, waarbij veel gegeten wordt.
  • - Voorkom onderbrekingen van de Bio-HCG+ Kuur
  • - Weeg dagelijks uw gewicht met telkens dezelfde weegschaal (eerste 6 weken na de kuur). Weeg uzelf in de ochtend na de ochtendplas.
  • - Probeer dagelijks 30 tot 45 minuten flink te bewegen en twee keer per week een uur.
  • - Veel drinken is een vereiste, ongeveer 2 liter per dag.


Bio-HCG+ Resultaten

Uit onze ervaring en die van de fabrikant weten wij dat u tijdens de BIOHCG kuur op een gezonde en verantwoorde manier aanzienlijke resultaten kunt behalen.
 

Voor wie is de BIO-HCG kuur geschikt?

De BIO-HCG kuur is geschikt voor gezonde mannen en vrouwen met overgewicht vanaf 18 jaar. U kunt bij uw huisarts navragen of de Bio-HCG afslankkuur geschikt voor u is.


BIO-HCG en medicijngebruik

U kunt uw medicijnen gewoon blijven innemen. Dit geldt ook voor de anticonceptiepil.

Ter voorkoming van een hypo dient u als suikerpatient uw medicijnen te verminderen. U eet namelijk geen koolhydraten en suiker. Vermindering van bloeddruk- en cholesterolverlagende middelen kan ook nodig zijn indien uw bloeddruk of cholesterol zakt. Doe dit altijd in overleg met uw huisarts. 

BIO-HCG en de overgang

Wanneer de menopauze nog niet definitief is, kan overgewicht soms makkelijk terugkeren. Vrouwen die kort na de overgang de bio-HCG+ kuur gebruiken reageren even goed op de kuur als andere vrouwen.


BIO-HCG en gewichtstoename

Zestig tot zeventig procent van diegenen die de Bio-HCG+ kuur hebben gevolgd, hebben weinig tot geen moeite het lichaamsgewicht op peil te houden. Gewichtsstijging kan het gevolg zijn van verwaarlozing van de grondregel elke dag te wegen. Elke dag wegen is de eerste zes weken zeer belangrijk. Ga niet af op gevoel, bijvoorbeeld het gevoel dat kleren nog steeds op dezelfde manier zitten. Nieuwe verworven vet wordt namelijk regelmatig verdeeld, en vertoont zich niet zoveer op bekende plekken. Na zes weken is de stofwisseling weer op peil eb is één keer wegen per week voldoende.
Te weinig eten kan ook leiden tot een gewichtstoename, het eten wat het lichaam dan binnen krijgt zal het vasthouden en omzetten in vet, dus plan in ieder geval 5 eetmomenten in op een dag.
 

Terugval na de BIO-HCG afslankkuur

De kans op terugval is het grootst voor diegene die lijden aan aanvallen van dwangmatig eten. Advies om dit te voorkomen is: geniet van het eten, kauw goed en neem de tijd voor het nuttigen van de maaltijden. Eet aan tafel en ga bewust met eten om.


Risico’s en bijwerkingen BIO-HCG 

Er zijn geen bijwerkingen bekend.
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen